Tuesday, 23 July 2013

Entry Strategies for Foreign Investors


Entry Strategies for Foreign Investors


STARTEN ACTIVITEITEN IN INDIA

Een buitenlandse onderneming van plan om het opzetten van de bedrijfsvoering in India heeft de volgende opties

AS een Indiaas bedrijf

Een buitenlands bedrijf kan activiteiten in India beginnen door het opnemen van een bedrijf onder de Companies Act, 1956 door

Joint Ventures; of

Volledige dochterondernemingen

Buitenlandse aandelen in dergelijke Indiase bedrijven kan oplopen tot 100%, afhankelijk van de eisen van de investeerder, onder voorbehoud van het eigen vermogen caps met betrekking tot het gebied van activiteiten in het kader van de directe buitenlandse investeringen (FDI) beleid.
Details van de DBI-beleid, kunnen sectorale equity caps & procedures worden verkregen van de afdeling van het industriebeleid & Promotion, de regering van India.

Joint Venture met een Indiase PartnerForeign Bedrijven kunnen het opzetten van hun activiteiten in India door strategische allianties met Indiase partners.

Joint Venture kan leiden tot de volgende voordelen voor een buitenlandse investeerder:

Gevestigde distributie / marketing opzetten van de Indiase partner

Beschikbare financiële middelen van de Indiase partners

Contacten gelegd van de Indiase partners die helpen glad het proces van het opzetten van de activiteiten


Volledige dochteronderneming CompanyForeign bedrijven kunnen ook op te zetten volle dochteronderneming in sectoren waar 100% buitenlandse directe investeringen onder het DBI-beleid is toegestaan.

Voor registratie en integratie, een aanvraag moet worden ingediend bij Registrar of Companies (ROC).
Zodra een bedrijf naar behoren is geregistreerd en opgenomen als een Indiaas bedrijf, is het onderworpen aan de Indiase wet-en regelgeving van toepassing op andere binnenlandse Indiase bedrijven.


ALS EEN BUITENLANDSE VENNOOTSCHAP

Buitenlandse bedrijven kunnen opzetten van hun activiteiten in India door

Liaison Office / Representative Office

Project Office

Branch Office

Dergelijke kantoren kan elke toegestane activiteiten te ondernemen.
Bedrijven moeten zich binnen 30 dagen na het opzetten van een vestiging in India registreert bij Registrar of Companies (ROC).

Liaison Office / Vertegenwoordiger OfficeLiaison kantoor fungeert als communicatiekanaal tussen de hoofdvestiging of statutaire zetel en entiteiten in India.
Verbindingsbureau kan niet alle commerciële activiteiten die direct of indirect te ondernemen en kan daarom niet verdienen alle inkomsten in India.
Zijn rol is beperkt tot het verzamelen van informatie over mogelijke kansen in de markt en het verstrekken van informatie over het bedrijf en haar producten aan potentiële Indiase klanten.
Het kan importeren / exporteren van / naar India te bevorderen en ook de technische / financiële samenwerking tussen de moedermaatschappij en bedrijven in India te vergemakkelijken.

Goedkeuring voor de oprichting van een verbindingsbureau in India wordt verleend door Reserve Bank of India (RBI).

Project OfficeForeign Bedrijven van plan om specifieke projecten uit te voeren in India kunt instellen tijdelijk project / site kantoren in India.
RBI heeft nu algemene toestemming om buitenlandse entiteiten Project Offices onder bepaalde voorwaarden vast verleend.
Dergelijke bureaus kunnen niet ondernemen of dragen op een andere dan de activiteit in verband en in verband met de uitvoering van het project-activiteit.
Project Offices terugverwijzen buiten India het overschot van het project bij de beëindiging ervan, algemene toestemming voor die door de RBI verleend.

Branch OfficeForeign bedrijven actief in de productie-en handelsactiviteiten in het buitenland mogen zetten vestigingen in India voor de volgende doeleinden:

(I) Export / Import van goederen

(Ii) Rendering professionele of consultancydiensten

(Iii) Het uitvoeren van onderzoek, waarin de moedermaatschappij actief is.

(Iv) Het bevorderen van technische of financiële samenwerkingsverbanden tussen Indiase bedrijven en ouder of buitenlandse groepsmaatschappij.

(V) Vertegenwoordigen van de moedermaatschappij in India en het optreden als het kopen / verkopen van agenten in India.


(Vi) Rendering diensten in de informatietechnologie en de ontwikkeling van software in India.

(Vii) Rendering technische ondersteuning aan de door de ouder / groepsmaatschappijen geleverde producten.

(Viii) Buitenlandse luchtvaartmaatschappij / rederij.


Een filiaal is niet toegestaan ​​om het uitvoeren van productie-activiteiten op zijn eigen, maar is toegestaan ​​om deze uit te besteden aan een Indiase fabrikant.
Vestigingen vastgesteld met goedkeuring van RBI terugverwijzen buiten India winst van het filiaal, aftrek van de toepasselijke Indische belastingen en onder voorbehoud van RBI richtlijnen toestemming voor de oprichting van filialen wordt door de Reserve Bank of India (RBI) toegekend.

Branch Office op "Stand Alone Basis" Zo'n Branch Offices zou worden geïsoleerd en beperkt tot de speciale economische zone (SEZ) alleen en geen zakelijke activiteit / transactie zal buiten de SEZ in India, met vestigingen / dochterondernemingen van de moedermaatschappij omvatten kantoor in te mogen
India.

Geen goedkeuring nodig van RBI voor een bedrijf om een ​​vestiging / unit in bijzondere economische zones tot productie en service-activiteiten onder bepaalde voorwaarden hebben verkregen.

Aanvraag voor het opzetten van Liaison Office / Project Office / Branch Office kunnen worden ingediend in de vorm FNC 1 (verkrijgbaar bij RBI website (www.rbi.org.in).

Directe buitenlandse investeringen (DBI) BELEID

BDI onder de automatische route is nu toegestaan ​​in alle sectoren, met inbegrip van de dienstensector, met uitzondering van enkele sectoren waar de bestaande en kennis sectoraal beleid niet toestaat BDI boven een plafond.

Automatische RouteNo voorafgaande goedkeuring is vereist voor BDI onder de automatische route.
Alleen informatie aan de RBI binnen 30 dagen van innerlijke remittances of uitgifte van aandelen aan niet-ingezetenen is vereist.
RBI heeft een nieuwe vorm, Vorm FC-GPR (in plaats van de vroegere FC-RBI) voorgeschreven voor het melden van een Indiaas bedrijf afgegeven aan de buitenlandse investeerders aandelen.

Overheid ApprovalForeign Investment voorgesteld die niet vallen onder de 'Automatic Route' worden beschouwd voor de goedkeuring van de overheid op de aanbevelingen van de Foreign Investment Promotion Board (FIPB)


Buitenlandse InvestorsNon Resident Indians

Aanvraag voor dergelijke gevallen zijn in dienst van Economische Zaken, Ministerie van Financiën, de regering van India Noord-Block, New Delhi 110 001.Non Resident indianen moeten worden ingediend in FC / IL vorm of op normaal papier om Foreign Investment Promotion Board (FIPB)
verplicht om hun voorstellen in te dienen bij het secretariaat voor industriële Bijstand (SIA) Ministerie van industriebeleid en promotie, de regering van India voor de behandeling van FIPB.BELASTINGEN IN INDIA

India is op weg naar hervorming van zijn fiscale beleid en de systemen om zo globalisering van economische bedrijvigheid te vergemakkelijken.
Het tarief van de vennootschapsbelasting voor buitenlandse bedrijven is 40%.
De netto belastingdruk is veel lager dan deze op grond van de verschillende aftrekposten en vrijstellingen beschikbaar onder de fiscale wetgeving.
Fiscale vakanties zijn verkrijgbaar in speciale economische zones ingesteld industrie wereldwijd concurrerend te maken.
Infrastructuur Sector Projecten genieten van bijzondere fiscale behandeling / vakanties.
Een gebruiksvriendelijke belastingdienst wordt geïntroduceerd met de klok rond elektronische indiening van douanedocumenten van 31.3.04

Investeringen faciliteren

Secretariaat voor Industriële Bijstand (SIA) in het Ministerie van industriebeleid en promotie, Regering van India biedt een enkel venster service voor ondernemend bijstand, Investor facilitering en toezicht op de uitvoering van de projecten.

Secretariaat voor Industriële Bijstand (SIA)

Ministerie van industriebeleid en promotie

Ministerie van Handel & Industrie

Udyog Bhavan, New Delhi-110 011


CREATED BY TEAM PGC
PROGLOBAL CORP
 Proglobalcorp.wordpress.com
Email:proglobalcorp@gmail.com

No comments:

Post a Comment