Monday 15 July 2013

ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ / σύνδεσμος / PROJECT γραφεία στην Ινδία

ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ / σύνδεσμος / PROJECT γραφεία στην Ινδία




Αίτηση για την RBI

Εταιρείες που έχουν συσταθεί εκτός της Ινδίας, επιθυμώντας το άνοιγμα ενός συνδέσμου / Υποκατάστημα στην Ινδία έχουν να κάνουν αίτηση σε μορφή FNC-1 της Reserve Bank of India, μαζί με τα ακόλουθα έγγραφα:

• Αγγλική έκδοση του πιστοποιητικού σύστασης / εγγραφής ή Ιδρυτικού και Καταστατικού πιστοποιείται από την ινδική πρεσβεία / Συμβολαιογράφου στη χώρα της εγγραφής.

• Τελευταίες ελεγμένο ισολογισμό της οντότητας αιτούντος.

Γραφεία Διαμεσολάβησης

Οι εταιρείες που έχουν συσταθεί εκτός της Ινδίας μπορεί να δημιουργήσει γραφείο συνδέσμου στην Ινδία με την ειδική έγκριση της Κεντρικής Τράπεζας.
Ένα Γραφείο Διασύνδεσης (επίσης γνωστή ως γραφείου Εκπροσώπου) μπορεί να αναλάβει μόνο συνδέσμων δραστηριότητες, δηλαδή μπορεί να λειτουργήσει ως δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των Κεντρικών Γραφείων στο εξωτερικό και τα μέρη στην Ινδία.
Δεν επιτρέπεται να αναλάβει οποιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ινδία και δεν μπορούν να κερδίσουν οποιοδήποτε εισόδημα στην Ινδία.
Έξοδα των γραφείων αυτών είναι να πληρούνται εξ ολοκλήρου μέσω ενεργητικής εμβάσματα ξένου συναλλάγματος από τα κεντρικά γραφεία έξω από την Ινδία.
Ο ρόλος των γραφείων αυτών είναι, ως εκ τούτου, περιορίζεται από τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τις πιθανές ευκαιρίες της αγοράς και να παρέχει πληροφορίες για την εταιρεία και τα προϊόντα της στους μελλοντικούς ινδική πελάτες.
Η άδεια για τη δημιουργία αυτών των γραφείων χορηγείται αρχικά για χρονικό διάστημα 3 ετών και μπορεί να παραταθεί και από καιρό σε καιρό από το Περιφερειακό Γραφείο της RBI δικαιοδοσία του οποίου υπάγεται το γραφείο που έχει συσταθεί.
Ένα Γραφείο Διασύνδεσης μπορεί να αναλάβει τις ακόλουθες δραστηριότητες στην Ινδία:

1) Εκπροσώπηση στην Ινδία, τη μητρική εταιρεία / εταιρείες του ομίλου.

2) Προώθηση της εισαγωγής των εξαγωγών από / προς την Ινδία.

3) Προώθηση των τεχνικών / οικονομικών συνεργασιών μεταξύ γονέα / των εταιρειών του Ομίλου και των εταιρειών στην Ινδία.

4) Ενεργώντας ως δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ της μητρικής εταιρείας και ινδικές εταιρείες.

Συνδέσμου / εκπροσώπου γραφεία πρέπει να υποβάλουν Ετήσιο Πιστοποιητικό δραστηριότητας από μια Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής στο Περιφερειακό Γραφείο της RBI.
Το Πιστοποιητικό, ώστε να διασφαλιστεί ότι το Γραφείο Διαμεσολάβησης έχει αναλάβει μόνο τις δραστηριότητες εκείνες που έχουν εγκριθεί από την RBI.

Γραφείο Συνδέσμου των ξένων ασφαλιστικών εταιρειών

Οι ξένες ασφαλιστικές εταιρείες μπορούν να δημιουργήσουν Γραφείων Διαμεσολάβησης στην Ινδία μετά την λήψη έγκρισης από το Ασφαλίσεων Ρυθμιστική Αρχή Ανάπτυξης.
Τέτοιες ασφαλιστικές εταιρείες έχουν δοθεί γενική άδεια βάσει FEMA για τη δημιουργία Γραφείων Διαμεσολάβησης στην Ινδία.

Υποκαταστήματα

Οι εταιρείες που έχουν συσταθεί εκτός Ινδίας και ασχολούνται με την κατασκευή ή των εμπορικών δραστηριοτήτων επιτρέπεται να δημιουργήσει υποκαταστήματα στην Ινδία με ειδική έγκριση της Κεντρικής Τράπεζας.
Τέτοιες Υποκαταστήματα επιτρέπεται να εκπροσωπεί τον γονέα / εταιρείες του ομίλου και αναλαμβάνοντας τις ακόλουθες δραστηριότητες στην Ινδία:

(1) Η εξαγωγή / εισαγωγή των εμπορευμάτων

(2) επαγγελματική Rendering ή συμβουλευτικές υπηρεσίες.

(3) Διεξαγωγή ερευνητικών εργασιών, στην οποία η μητρική εταιρεία ασχολείται.

(4) Προώθηση των τεχνικών ή οικονομικών συνεργασιών μεταξύ των ινδικών εταιρειών και της μητρικής ή στο εξωτερικό εταιρεία του ομίλου.

(5) Εκπροσωπώντας τη μητρική εταιρεία στην Ινδία και ενεργεί ως αγοράς / πώλησης πράκτορα στην Ινδία.

(6) Παροχή Υπηρεσιών Πληροφορικής και την ανάπτυξη λογισμικού στην Ινδία.

(7) Παροχή τεχνικής υποστήριξης για τα προϊόντα που παρέχονται από γονέα / των εταιρειών του Ομίλου.

Λιανική εμπορικές δραστηριότητες οποιασδήποτε φύσης δεν επιτρέπεται για ένα υποκατάστημα στην Ινδία.

Ένα υποκατάστημα δεν επιτρέπεται να πραγματοποιήσει την κατασκευή, τη μεταποίηση δραστηριοτήτων στην Ινδία, άμεσα ή έμμεσα.
Υποκαταστήματα επιτρέπεται να αποκτήσουν περιουσία για δική τους χρήση και να διενεργούν τις επιτρεπόμενες / παρεπόμενες δραστηριότητες, αλλά όχι για τη μίσθωση ή εκμίσθωση του ακινήτου.
Ωστόσο, δεν είναι οντότητες από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, τη Σρι Λάνκα, το Αφγανιστάν, το Ιράν και η Κίνα μπορούν να αποκτήσουν ακίνητη περιουσία στην Ινδία, ακόμη και για ένα υποκατάστημα.
Οι φορείς δεν επιτρέπεται να λάβει τέτοια ακίνητα με μίσθωση βάση μόνο για περίοδο που δεν υπερβαίνει τα πέντε έτη.
Οι οντότητες από το Νεπάλ δυνατότητα να δημιουργήσουν μόνο Γραφείων Διαμεσολάβησης στην Ινδία.

Κέρδη της Υποκαταστήματα είναι ελεύθερα εμβάσιμα από την Ινδία, με την επιφύλαξη της πληρωμής των φόρων.

Υποκατάστημα οφείλει να υποβάλει ετήσια πιστοποιητικά δραστηριότητα από ορκωτούς λογιστές για να RBI.

Υποκατάστημα σε Ειδικές Οικονομικές Ζώνες (ΕΟΖ)

RBI έχει γενική άδεια για ξένες εταιρείες για την ίδρυση υποκαταστήματος / μονάδα σε Ειδικές Οικονομικές Ζώνες (ΕΟΖ) να αναλάβει την κατασκευή και των υπηρεσιών.
Η γενική άδεια υπόκειται στους ακόλουθους όρους:

1) Οι μονάδες που λειτουργούν στους τομείς όπου 100 τοις εκατό ΑΞΕ επιτρέπεται,

2) Οι μονάδες συμμορφώνονται με το μέρος XI του περί Εταιρειών Νόμου (άρθρο 592 έως 602),

3) τέτοιες μονάδες λειτουργούν σε μεμονωμένη βάση,

Σε περίπτωση εκκαθάρισης της επιχείρησης και για την εξόφληση της εκκαθάρισης προϊόν, το υποκατάστημα πρέπει να προσεγγίσει με έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο Κατηγορία-I Τράπεζας με τα έγγραφα που αναφέρονται στο "κλείσιμο του Office", εκτός από το αντίγραφο της έγκρισης RBI.

Υποκαταστήματα Τραπεζών

Ξένων τραπεζών, δεν απαιτείται η έγκριση RBI μορφή υπό FEMA, αν η Τράπεζα έχει λάβει απαραίτητη έγκριση σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου περί τραπεζικού, 1949 από την Αποθεματική Τράπεζα.

Γραφεία Έργου

Reserve Bank έχει χορηγήσει γενική άδεια για τις ξένες εταιρείες να εγκαταστήσουν γραφεία έργου στην Ινδία, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εξασφαλίσει μια φόρμα συμβολαίου μια ινδική εταιρεία να εκτελέσει ένα έργο στην Ινδία, και

(Α) Το έργο χρηματοδοτείται άμεσα από το καθεστώς ενεργητικής εμβασμάτων από το εξωτερικό? Ή

(Β) Το έργο χρηματοδοτείται από διμερείς ή πολυμερείς Διεθνούς Οργανισμού Χρηματοδότησης? Ή

(Γ) Το έργο έχει εγκριθεί από την αρμόδια αρχή? Ή

(Δ) μια επιχείρηση ή οντότητα στην Ινδία την ανάθεση της σύμβασης έχει χορηγηθεί μακροπρόθεσμο δάνειο από δημόσιο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα ή μια τράπεζα στην Ινδία για το έργο.

Ωστόσο, εάν δεν πληρούνται τα παραπάνω κριτήρια, η ξένη οντότητα πρέπει να προσεγγίσει RBI να επιτύχει την έγκριση.

Έναρξη Λογαριασμό Συναλλάγματος

Κατηγορία AD-I τράπεζες μπορεί να ανοίξει μη τοκοφόρες Λογαριασμό Συναλλάγματος για το Office Project στην Ινδία που υπόκεινται στα ακόλουθα:

α) Το Γραφείο του έργου έχει συσταθεί στην Ινδία, με την γενική / ειδική άδεια της Reserve Bank, που έχει την απαιτούμενη έγκριση από το εν λόγω έργο κυρώσεις σε βάρος της Αρχής,

β) Η σύμβαση με την οποία το έργο έχει υποστεί κυρώσεις, και συγκεκριμένα προβλέπει την καταβολή σε ξένο νόμισμα,

γ) Κάθε σχέδιο έχει μόνο ένα λογαριασμό ξένου συναλλάγματος,

δ) Οι επιτρεπόμενες χρεώσεις στο λογαριασμό θα είναι πληρωμή των έργων που σχετίζονται με τις δαπάνες και οι πιστώσεις πρέπει να είναι ξένο νόμισμα εισπράξεις από το έργο επιβολής κυρώσεων Αρχής, και τα εμβάσματα από τη μητρική εταιρεία / ομάδα στο εξωτερικό ή διμερή / πολυμερή διεθνή οργανισμό χρηματοδότησης.

ε) Η ευθύνη της διασφάλισης ότι μόνο οι εγκεκριμένες χρεώσεις και πιστώσεις που επιτρέπεται σε ξένο νόμισμα

Ο λογαριασμός πρέπει να στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο με τον ενδιαφερόμενο κλάδο της διαφήμισης.
Περαιτέρω, ο λογαριασμός πρέπει να υπόκεινται σε 100

έλεγχο σεντ από την ταυτόχρονη Ελεγκτή των αντίστοιχων τραπεζών AD.

στ) Η Λογαριασμό Συναλλάγματος πρέπει να κλείσει κατά την ολοκλήρωση του έργου.

Περιοδικά εμβάσματα από γραφεία του προγράμματος στην Ινδία

Κατηγορία AD-I υποκατάστημα μπορεί να επιτρέψει διαλείπουσα εμβάσματα από γραφεία έργου εν αναμονή εκκαθάριση / την ολοκλήρωση του έργου υπό την προϋπόθεση ότι είναι ικανοποιημένοι με τις bonafides της συναλλαγής, με την ακόλουθη:

Το Office Project υποστηρίζει ένα Συνέδριο / Chartered Accountants πιστοποιητικό υπό την έννοια ότι έχουν επαρκή μέτρα έχουν ληφθεί για την κάλυψη των υποχρεώσεων στην Ινδία, συμπεριλαμβανομένου του φόρου εισοδήματος κ.λπ.

Μια επιχείρηση από τα γραφεία του προγράμματος που το έμβασμα δεν θα μπορεί σε καμία περίπτωση, να επηρεάσει την ολοκλήρωση του έργου στην Ινδία και ότι οποιαδήποτε υστέρηση των πόρων για την ικανοποίηση κάθε ευθύνη στην Ινδία, θα πρέπει να πληρούνται από το καθεστώς ενεργητικής εμβασμάτων από το εξωτερικό.

Inter μεταφορά του έργου των κονδυλίων απαιτεί την προηγούμενη έγκριση του οικείου Περιφερειακού Γραφείου της Κεντρικής Τράπεζας δικαιοδοσία του οποίου υπάγεται το Office Project βρίσκεται.

Γενικοί Όροι

Σύμπραξης / δεν Ιδιόκτητο ανησυχίες που έχουν συσταθεί στο εξωτερικό τη δυνατότητα να δημιουργήσουν Υποκατάστημα / Γραφείο Συνδέσμου στην RBI.

Οι Υποκατάστημα / Liaison / Έργου Γραφεία επιτρέπεται να ανοίξει μη τοκοφόρες τρεχούμενων λογαριασμών στην Ινδία.
Τα εν λόγω γραφεία υποχρεούνται να προσεγγίσει Εξουσιοδοτημένο αντιπροσώπους τους για το άνοιγμα των λογαριασμών.

Μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων του Γραφείου Συνδέσμου / Κατάστημα σε θυγατρικές ή άλλες Συνδέσμου / Κατάστημα Offces επιτρέπεται με ειδική έγκριση της Κεντρικής Υπηρεσίας της RBI.

Κλείσιμο των γραφείων

Κατά τη στιγμή της εκκαθάρισης των Γραφείων Διασύνδεσης, η εταιρεία έχει να προσεγγίσει το αντίστοιχο Περιφερειακό Γραφείο της Τράπεζας Κράτηση με τα έγγραφα

• Αντίγραφο της άδειας της Τράπεζας για την ίδρυση της Υπηρεσίας στην Ινδία

• Πιστοποιητικό Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή

Η αναγραφή του τρόπου με τον οποίο εμβάσιμα ποσό έχει φτάσει και υποστηρίζεται από μια δήλωση των περιουσιακών στοιχείων και των υποχρεώσεων του αιτούντος, και αναφέρει τον τρόπο διάθεσης των στοιχείων του ενεργητικού.

Επιβεβαιώνοντας ότι όλες οι υποχρεώσεις στην Ινδία, συμπεριλαμβανομένων των καθυστερούμενων φιλοδώρημα και άλλα οφέλη στους υπαλλήλους κλπ. του υποκαταστήματος / γραφείου είτε έχουν επιτευχθεί πλήρως ή επαρκώς προβλέπεται?

Επιβεβαιώνοντας ότι δεν εισοδήματα που προέρχονται από πηγές έξω από την Ινδία (συμπεριλαμβανομένων των εσόδων των εξαγωγών) παρέμεινε unrepatriated στην Ινδία?

• Δεν υπάρχει αντίρρηση ή Πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας από την αρμόδια φορολογική εισοδήματος για το έμβασμα? Και

• Επιβεβαίωση από τον αιτούντα ότι δεν υπάρχουν νομικές διαδικασίες σε οποιοδήποτε Δικαστήριο στην Ινδία είναι σε εκκρεμότητα και δεν υπάρχει νομικό κώλυμα για το έμβασμα.

Μόλις Περιφερειακό Γραφείο της RBI χορηγεί AD έγκρισης Κατηγορία Ι Οι τράπεζες μπορεί να επιτρέψει εμβασμάτων του πλεονάσματος.

Κατά τη στιγμή του κλεισίματος των υποκαταστημάτων, οι φορείς πρέπει να προσεγγίσουν την Κεντρική Υπηρεσία της Τράπεζας Reserve για έγκριση, με το ίδιο σύνολο των εγγράφων, όπως αναφέρεται ανωτέρω.


CREATED BY TEAM PGC 


PROGLOBAL CORP


Proglobalcorp.wordpress.co


Email:proglobalcorp@gmail.com

No comments:

Post a Comment